Ja kush janë lojtari dhe trajneri i shekullit!

Në ceremoninë e “Globe Soccer Awards” në Dubai, edicioni i 12-të i saj, po ndahen çmimet për sportistët më të dalluar të këtij viti por edhe të të gjithë shekullit.
Cristiano Ronaldo është zgjedhur “Lojtari i Shekullit” (2001-2020), kurse Pep Guardiola është shpallur si trajner i shekullit.

Çmimi “Lojtari i Vitit” shkoi për sulmuesin e Bayernit, Robert Lewandowski./gazetaere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *