Kosovë: Në këto zona nesër ndalet rryma për shkak të punimeve

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se nesër do të kryejë punime në sistemin energjetik, të cilat ishin paraparë më parë.Për të hënën janë paraparë punime vetëm në rajonin e Prishtinës dhe të Ferizajt:Ky është orari dhe lokacionet ku do të ndalet rryma:

Rajoni i Prishtinës
Punime në projekte investive
Data e punimit: 28-12-20201.TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10kV Nr.27 Normalja do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV ( kodi: 11000010044, 136,045,046,185,212,253,266,049,050,113,047,048,114.) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.Shpëtim Robaj, Bota Sot, Normalja-Gjin Gazulli 1, Labëria 4 (Banesat private Ramadani), Sofali 1.2.3., Kadri Batusha –objekti banesor, Sofali 3, Normalja 2 AUK, Villa Gërmia dhe Bazeni-Gërmia.Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm në TS Labëria 4 (Banesat private Ramadani).

Rajoni i FerizajtPunime në projekte investive

Data e punimit: 28-12-20201.TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 40000004223, 230, 231, 260, 219, 252, 242, 221, 222, 243, 220, 227, 218, 282 dhe 283) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Mekatyp-KS, TS Guri 1, VIVA R.Bajrami, VE-TRO-ISOL AG SH.P.K. Bardhyl Ajvazi, TS V. Gërvalla II (Shabani, TS 28 Nentori , TS privat (Eskavatorit) magjistralja Fushë-Kosovë, TS Muhabi Berisha, TS Kadri Zeka, TS Dogani dhe TS Stabilimenti shpërndarës.Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *