Fatmir Limaj: Po i hy politikës prap vetëm me mbrojt shtetin dhe me ruajt ‘Shqipëtarinë’

Fatmir Limaj: Po i hy politikës prap vetëm me mbrojt shtetin dhe me ruajt ‘Shqipëtarinë’

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka shpalosur para kryesisë së Nismës në Shtime vizionin e tij për zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Ai ka thënë se ndodhet në një vatër të luf tës dhe fal dhímbjes e sakrificës është kthyer në simbol të lirisë së Kosovës. Lideri i Nismës ka thënë se koncepti i tij është në mbrojtje të shtetit shqqipëtar, sepse vendi është i rrezíkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *