Hoxha Shqiptar : Nese dikush eshte duke ndegjuar muzike atij duhet me ja thy telefonin?

Bedri Lika, një hoxhë shqiptar i njohur në Shkup ka bërë thirrje ‘mesjetare’ kundër atyre që dëgjojn muzikë, madje edhe në shtëpitë e tyre. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh market ingun

Ai gjatë një ligjerate në xhami thotë së muzika në Islam është e ndaluar.Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shpi të vet, ti si mysliman ke të drejt të hysh në shtëpinë e tij dhe t’aa thyesh radion, pasi në islam muzika është haram”, thotë mesjetari nga Shkupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *