Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev pyetet a ka provuar ndonjëherë “xhoint”? Ja përgjigja e tij

Kryeministri Zoran Zaev në një emision në televizionin Kanal 5 është pyetur se a ka provuar ndonjëherë në jetë “xhoint”. Zaev u përgjigj duke thënë se asnjëherë nuk e ka provuar.

“Nuk e kam e provuar, por nuk do të thotë që nuk duhet të mbështes diçka që unë nuk e përdori. Unë jam straight por e mbështes komunitetin LGBT, unë nuk vij nga familje e varfër, por përkrahi familjet e varfëra që të bëhen familje të klasës së mesme ose të bëhen edhe më të pasur. Gjithë atë që në jetën time e kam bërë, p.sh njihem si maqedonas si mbështetës më i madh i të drejtave të shqiptarëve dhe pakicave tjera. Kështu që angazhohem për vlera që mendoj se janë të mira”, deklaroi kryeministri Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *