LAJMI I FUNDIT _: Qeveria vendos qe te ndaj per vitin e ri nga 200 euro per ..

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, derisa ka vizituar Suharekën ka premtuar se javën e ardhshme do të kalojë l igji për rimëkëmbje ekonomike.

Ndërsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet l igji për rimëkëmbje ekonomike dhe do të de finohen të çështjet.

Ku përfshihen mjetet që do të marrin qytetarët nga kursimet e tyre por edhe lehtësira të tjera që do të bëhen për bizneset.
Hoti ka thënë se po punohet edhe për përgatitjen e pakos së re fiskale gjatë muajit dhj etor dhe se në mbledhjen e parë të ja narit do të miratohet kjo pako, ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *