Naim Abazi : Ma shume kam ndertu shtepia une se Halil Kastrati

Naim Abazi : Ma shume kam ndertu shtepia une se Halil Kastrati ! Kom enti juaj?! Kjo qfare ka thene Naim Abazi eshte absurde. Qfare mendoni per keto fjale te tij. Shprehuni me komente. Lajmi Tjeter: Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda.

Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% janë të lindur nga prindërit që nuk janë të martuar. Kjo mund të jetë një dallim në të gjithë botën. Por në vendin e vikingëve, kjo është një pikë krenarie.

Ishulli mund të jetë përmirësuar nga trazirat por është shoqëria më feministe në planet. Me rreth 320,000 qytetarë, Islanda ka më pak njerëz por më shumë akullnaja, ujë të pastër e të freskët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *