NJlHUNl me po Iicen shqiptare që po ç mend shoferat: Mua më Iusin t’i G JOBlS

NJlHUNl me p oIicen shqiptare që po ç mend shoferat: Më më Iusin t’i GJ OBlS. Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër poIicet më simpatike në Shqipëri. Disilva, brunia simpatike me fo;rma tr;upore të Iakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së na tës dhe rrobave l uksoze. E ftuar në emisionin Top Show Magazine, poIicja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën. Duke treguar se a e ngac;mojnë më shumë me un iformë apo pa të, Disilva thotë:

“Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ngac;mime të ndryshme, ka ngac;mime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O she fe do mi vendosësh mua pr;angat, o she fe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *