Vuajti dënimin dhe u lirua/ Shqiptari bëhet ‘pishman’, me dëshirën e tij shkon sërish në burg

Gjërat e çuditshme nuk kanë fund, teksa më e pazakontë është kur lirohesh nga burgu por ti dëshiron të kthehesh sërish. Një gjë e tillë ka ndodhur me një të dënuar në burgun e Leçes. Bëhet fjalë për një 45-vjeçar me origjinë nga Shqipëria, i identifikuar si Ermal Cenaj. Ky i fundit me vendim nga lëshuar nga Gjykata e Leçes, u lirua nga bu rgu në datën 23 dhjetor, për të vuajtur dënimin nën masën e arr estit shtëpiak në shtëpinë e shokut të tij.

Mirëpo nuk ka kaluar shumë kohë dhe Cenaj ka vendosur që të kthehet me dëshirë në bu rg dhe Krishtlindjet i festoi në ambientet e burgut. Arsyeja e këtij vendimi ishte se shoku që do e strehonte nuk e priti dhe ishte zhdukur, teksa Cenaj nuk kishte një banesë ku të kalonte ditët e lirisë së tij ndaj zgjodhi të rikthehej sërish në burg.

Burimi: www.brindisireport.it/JOQ Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *