E dinit që mamaja e Marin Memës është gazetare dhe e vetmja që ka marrë këtë çmim (FOTO)

Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri. Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

Në familjen e tij nuk është i vetmi Marini që është gazetar. E themi këtë pasi Marin Mema është djali i një gazetareje shumë të nj ohur.

Marin Mema është djali i gazetares Briseida Mema, e cila ka punuar dhe punon si korres ponde nte e AFP-së në Shqipëri.

Nëna e Marin Memës ka fituar edhe urdh rin e Kalorësit të Legji onit të Nderit për punën e saj. Epo tani e kuptoni Marin Mema ka pasur kujt t’i ngjajë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *