Genta:Mezi e kam pritur të bëhem nuse turke,jam shumë e lumtur për këtë!

Duket se hapat e lídhjes së Gentes me të dashurin turk po ecin më shpejt seç pritej.

Dita-ditës gjërat po bëhen më serioze, e sidomos pas propozímit që i bëri i dashuri turk Gentes mund të themi se çífti shumë shpejt e kanë menduar edhe martesën.

Këngëtarja ka kohë që ndodhet në Turqi, ajo është zh vendosur për të jetuar pranë të dashurit, si dhe po zhvíllon karrierën e saj profesíonale.

Thonë se si është vendi bëhet kuvendi, edhe Genta që tani ka filluar të ambíentohet me jetesën dhe zakonet turke.

Ajo ka takuar shefin e kuzhinës turke, Burak Özdemir për të mësuar disa metoda të reja gatimi rreth recetës së famshme ‘Kunefes’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *