Hoxhaj:Kurti ka marr teste nga Serbia,Hoti po merr vak sina..

Kandidati për kryeministër i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka kri tikuar Qeveritë Kurti dhe Hoti për menaxhimin e pa ndemisë.

“Qeveria Kurti u ka marrë te stet nga Serbia, ndërsa Qeveria Hoti po i merr va ksinat.

Nuk ka pamje më të mirë me i tregu sesi është shk elur so vraniteti i Kosovës në veri me tra jtimin e kësaj situate”, tha Hoxhaj.

Tutje ai tha se të dy qeveritë kanë mundur ta menaxhojnë më mirë situatën me pa ndemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *