Krenari, shqiptari ndihmon me bukë pas tërmetit të prekurit në Kroaci

Një nga virtytet që e ka karakterizuar përherë vendin tonë dhe shqiptarët ka qenë dashuria për njerëzit edhe mirënjohja për atë që e ndihmojnë shqiptarin. Edhe në rastin e tërmetit të sotëm , që ra në Kroaci me një forcë të madhe prej 6.3 rihter.

Mediat dhe më konkretisht faqja patriotike “Dardania Sacra” ka raportuar edhe një veprim shumë human dhe që na bën krenar që jemi shqiptar, ku një shqiptar i Kosovës ka ndihmuar me bukë vendin e prekur nga tërmeti në Kroaci. Mesazhi si më poshtë:

Furrtari Kosovarë shpërndanë bukë falas për të prekurit nga tërmeti në Kroaci 👏

“E di që nuk është koha e postimeve, por duhet, kush nuk ka bukë le të del në shesh. Kush nuk ka ushqim për sonte dhe nesër në shesh”, Alban Morina, furrtarë i Kosovës në Kroaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *