Posta e Kosovës njofton se prej nesër do të shpërndahet asistenca sociale

Posta e Kosovës njofton se prej nesër do të shpërndahet asistenca sociale
Posta e Kosovës njofton se prej nesër do të shpërndahet asistenca financiare.
Pas transferimit të mjeteve financiare nga ana e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale gjatë ditës së sotme, Posta e Kosovës njofton se asistenca e rregullt sociale do të shpërndahet duke filluar nga nesër, e mërkurë, 30 dhjetor, transmeton “Zeri.info”.

“Ju njoftojmë se aktualisht janë duke u shpërndarë asistencat në kuadër të masës 15 të Qeverisë së Kosovës, në vlerë prej 130 eurove për të gjithë ata qytetarë që janë të njoftuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale”, thuhet në njoftimin e tyre.

Posta kërkon mirëkuptim nga të gjithë përfituesit e kësaj asistence që të mbajnë maskën dhe distancën fizike brenda dhe jashtë zyrave postare. /Zëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *