Ali Ahmeti: Më të mirë janë Thaqi e Mustafa se Albini, ai është produkt serb

Në intervisten e dhënë për televizionin shqiptar ‘ORA’, Ali Ahemti ka krittikuar liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurtin. Ahmeti tha se Albini është produket serb dhe nuk i duhet Kosoves.

‘Kurti është produket serb që punon dhe vepron në Kosovë për interesa të Serbis, dmth Albini merrë porosi nga Vuciq për popullin e Kosovës.’

Ali Ahmeti-Më të mirë janë Thaqi e Mustafa se Albini,ai është produkt serb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *