Arbana Xharra: Për ti rrënuar të gjitha xhamit, nuk më duhen më shumë se 24 orë pushtet!

Gazetarja e njohur kosovare, Arbana Xharra, e cila qe një kohë të gjatë është duke jetuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka hedhur poshtë raportimet e disa portaleve që progandauan kundër saj.

“Arbana Xharra kërkon ndalimin e fesë islame në Kosovë”, ishte titulli i një mediumi fantmon që mori komente dhe shpërndarje në rrjetet sociale.

Mëshum u bë virale momentin e postimit të saj në “Facebook“

“Urime, shume mire…1000 xhami vec jane ne Kosove edhe 1 me teper tash kurgjo nuk eshte…keto 40 milione euro mire qe kane me u investu ne kete xhami se Kosova tash e ka ule papunesine, s’ka nevoje per qendra sportive per te rinj, as per investime ne projekte qe gjenerojne vende te punes. Erdogani e dine qe Kosova ka nevoje per xhami e Serbia per investime. Serbise i ka dergu biznesmen e Kosoves minare” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *