Po të mos ishte korruptuar sot dy milionë Kosovarë do çoheshin në këmbë për ta mbrojtur Thaçin!

Të përballur me Prokurorinë Speciale Ndërkombëtare, Hashim Thaçi me shokë sërish po na prekin në pikën më të do bët që kemi ne shqiptarët: luf tën e UÇK-së.

Po mundohen të thirren në shenjtërinë e kësaj lu fte mu ata që nëpërkëmbën e devijuan në formën më të vrazhdët vlerat dhe qëllimet e lu tes për ndërtimin e një Kosove si shtet pa krím, pa korr upsion dhe shtet të së drejtës. Ata që të zhytur në luks, me vite e dekada kishin harruar luf tëtarët më të mirë të UÇK-së, tani thirren prap në vlerat e saj.

Sepse tash janë ngushtë, jo për diçka tjetër. Ata që vetë e votuan Prokurorinë speciale tani shtiren si víktíma të pafajshme të asaj prokurorie. Po, po, ata që për karrige e pushtet u futën në biseda e pazara me Serbinë për “zaednica” e madje edhe për terrítore, tani do u angazhokan për pastërtinë e luf tës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *