“Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”, maqedonasi nga Manastiri ofendon shqiptarin (VIDEO)

Gjatë ditës së djeshme, në Manastir, një qytetar maqedonas ofendon shqiptarin i cili po e filmon gjithë ngjarjen.

“Këtu asnjë shqiptarë nuk do të mbesë”, i thotë maqedonasi Albin Serifovit.

Të tjerëve ai u thotë të kenë kujdes dhe të mos ndërhyjnë dhe detyron incizuesin të ndalë filmimin.

Pritet të shihet nëse organet kompetente do të reagojnë kundër gjuhës së urrejtjes që është e dënueshme sipas Kodit Penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *