Mustafa: Kurti është në zor, prandaj po e shpall veten mbret

Mustafa ka thënë se deklaratat e Kurtit se do të fitojnë bindshëm janë deklarata të zorit dhe që pastaj i njëjti e shpall veten mbret kur është në zor.

Lexo Edhe:
Familja që u vra në Viti janë nga diaspora, mësohet motivi i vrasjes
“Deklaratat e tilla nuk i shoh pa ni zor të madh sepse Albin Kurti mund të jetë racional ndonjëherë nuk është racional, kur njerëzit e kanë një zor pastaj e shpall vetën mbret dhe të lënë përshtypje se ata janë të parët dhe s’ka kush i mund unë këtë ua lë qytetarëve të vendosin. Unë nuk e garantoj që votuesit e LDK-së do ta votojnë Kurtin ose dikë tjetër ata do ta votojnë LDK-në”, ka thënë Mustafa para mediave.

Kreu i LDK-së është shprehur i bindur në suksesin e LDK-së në zgjedhje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *