Arjan Çani: Albin Kurti është një ‘Zagar politik’, mos gaboni ta votoni atë

Arjan Çani: Albin Kurti është një ‘Zagar politik’, mos gaboni ta votoni atë

Arjan Çani, Nëse do isha kosovar s’do e votoja Albin Kurtin, Nuk e mbaj kur më ka ardhur Albin Kurti në studion time, por megjithatë them që jo më kot është shpallur nga ju personi i vitit.

Megjithatë unë nuk do e votoja po të isha shtetas kosovar. S’do e votoja sepse është krijuar një mit për të, dhe mendoj që ky mit duhet të rrëzohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *