Festa e Edi Ramës me Zahon, Gregun, Lindën dhe Rean

Këtë natë të ndërrimit të viteve, për familjen e Edi Ramës, mungoi për herë të parë nëna e tij e cila ndërroi jetë vitin që lamë pas.

Edi Rama ka bashkuar te vila e tij në Surrel, pranë Dajtit, jo vetëm familjen e tij aktuale, por edhe fëmijët e tjerë.

Bashkë me Zahon, Rama kishte edhe djalin e parë Gregun, si dhe vajzën e Lindës, Rean.

Në galeri shikoni pamjet e festës së familjes Rama në natën duke gdhirë viti 2021.

Fotot janë në dhomën studio të Ramës ku janë mbledhur të pestë për të pozuar. Në imazhe duket teksa Zaho ndodhet në qendër të vëmendjes së katër të rriturve që e rrethojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *