I Riu Që Do I Dhurojë Ve Shkën Të 19-Vjeçares E Priti Vitin 2021 Me Të Në Sp Ital, Mjeku Publikon Foton

Nazlije Sherifi bashkë me Valin nga Deçani, dhuruesin e ve shkës, e pritën Vitin e Ri në Spitalin e Mitrovicës.

Fotografi nga Spitali ka publikuar mjeku Remzi Rrahmani, i cili po ashtu e priti Vitine Ri me ta ta. Postimi i plotë nga mjeku Rrahmani:

Me të mrekullueshmen Nazlije dhe të madhin Valin po e presim vitin e ri 2021 në Spitalin e Mitrovicës. Këta njerëz të japin jetë, motiv, dashuri e dh embshuri. E këndshme biseda me ta.

Nazlijes i uroj shërim të shpejtë, Valit shëndet të plotë dhe të gjthë juve miq të dashur ju uroj gëzim dhe hare në familjet tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *