Burri shqiptar përdhunon vazhdimisht një fëmijë në Greqi, kapet dhe i dalin emri dhe fotot

Një burrë shqiptar është shfaqur në të gjitha mjetet e informimit publik në Greqi, pasi shihet të jetë abuzues seksual me fëmijë.

Personi që shikoni në fotot që ju sjell noa.al është Adrian Zeqo, 58 vjeç, shtetas shqiptar që prej vitesh jeton në Greqi.

Autoritetet policore në Pire, thanë sot se Zeqo ka përdhunuar në mënyrë të vazhdueshme një të mitur më pak se 12 vjeç.

Adrian Zeqo u arrestua më 14 dhjetor 2020 në Athinë, raporton noa.al. Policia thotë në komunikatë se I dyshuari ka përdhunuar vazhdimisht një fëmijë të mitur, por nuk përcakton gjininë.

Pamjet e tij dhe të dhënat identifikuese u publikuan në përpjekje për të nxitur denoncime të tjera të mundshme pasi ka dyshime se Zeqo është i përfshirë edhe në përdhunime të tjera.

Për këtë, janë dhënë numrat e telefonit 210-6476370 dhe 210-6411111. /noa.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *