Çifti amerikan që luftoi për Shqipërinë, Kosovën dhe Çamërinë (VIDEO)

Cili ishte çifti amerikan që kërkoi që Shqipëria, Kosova dhe Çamëria të mos ndaheshin ? Si u sulmuan nga grekët ? Letra ndaj fuqive të mëdha dhe përse u shpallën armiq ? Si u zhduk historia e tyre ? Le ta kujtojmë çiftin Kennedy ashtu siç e meritojnë…Ata sot njihen shumë pak pavarësisht se u përpoqën kaq shumë për shqiptarinë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *