Hoti i drejtohet qytetarëve: Nëse e doni shumë Kosovën më votoni mua jo Albinin

Hoti i drejtohet qytetarëve: Nëse e doni shumë Kosovën më votoni mua jo Albinin

Ish Kryeminstri i Kosovës, Avdulalh Hoti ka kërkuar nga mergata kosovare të mlidhen rreth 2 milion euro dhe ti jipen Kosovës. I pari i vendit tha se mergata i ka ndihmuar gjithmon Kosoves.

Hoti tha: ‘Unë besoj se mergata do i mledh 2 milion euro dhe do ja dhuroj qeveris së Kosovës, si kompenzim për ato 2 milion të humbura.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *