Ministri Zemaj jep lajmin e madh, Ja çka pritet të ndodh nga muaji tjetër në Kosovë!

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka bërë të ditur se Kosova do të pajiset me vaksínën antí-COVíD në muajin shkurt.

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se kosovarët duhet të kenë durim, besim dhe angazhim në frontin e përbashkët kundër pandemisë C0VíD-19.

Zemaj tha se kontigjenti i parë i vaksinave antíCovíd në Kosovë do të vijnë në muajin shkurt. “Sapo me erdhi e-maili zyrtar se kontigjenti i parë i vaksínave do të vijnë në muajin shkurt. Ky është lajm i jashtëzakonshëm për qytetarët e Kosovës”, ka thënë Zemaj RTK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *