Profesori serb i zemëruar me Vuçiq: Mos lejoni këtë gjë me shqiptarët, nuk janë më ata që ishin

Profesori serb Aleksandar Dikic në të ashtuquajturin universitet i Prishtinës i bartur përkohësisht në Mitrovicën e Veriut, lëshoi ca deklarata konspirative për shqiptarët e ishte mjaft i hidhëruar me presidentin serb Vucic për siç e sheh ai komplot të dorëzimit të Kosovës shqiptarëve të cilët nuk janë më siç ishin, transmeton Gazeta Metro.

Sipas Dikic “shqiptarët më nuk janë si më parë, Kosova s’ka kurrfarë ekonomie, po emigrojnë me shumicë, mjediset serbe tanimë kanë natalitet më të madh se ata’ tha Dikic.

Ai komenton se porositë e pushtetit serb nga Beogradi janë disfatiste dhe të planifikuara për serbët si mjet për të bindur serbët në Kosovë e Serbi se është humbur gjithçka. Ai shtoio se shqiptarët në Kosovë tallin serbët e Kosovës për mbështetjen Vucic dhe partisë së tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *