Publikohen pamjet: Shikojeni si rr ahen Mërgimtarët në Suharek

jë aksídent trafiku mes dy veturave ka qenë shkak i një përle shjeje fízíke mes disa personave. Rasti ka ndodhur sot në qytetin e Suharekës. Një qytetar ka treguar se dy vetura me tabela të huaja janë aksídentuar dhe pas aksídentit personat janë përl eshur mes vete mé póshté mund ta shíhní vídeón derguar nga qytetari.

Në pamjet e dërguara nga qytetari shihen duke u përl eshur me grushte e duke u godítur me një shufër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *