Vajza e Krishtere Suedeze puthë “Kuranin” dhe ka një mesazh për botën!

Vajza e Krishtere nga Suedia puthë “Kuranin” ka një mesazh për botën!

Nje vajze e Krishtere Europiane filloi nje fushate ne Suedi,per te puthur librin e Kuranit.”Une nuk e di se cfare shkruhet ne kete liber,por mendoje se ky liber flet per te miren e njerezise dhe per meshiren.

Dhe pas ketyre fjaleve,ajo puthi kuranin.Ajo i ftoi qe te gjithe ne kete fushate.İnshaallah dashte Zoti,ky Kuran qe ti puthe,do te te tregoje rugen e shpetimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *