Zana Avdiu: HaIil Kastrati duhet të dë nohet..!?

Ata nuk jane te shenjte, ata jane njerez, sikurse te gjithe ne.

Ata nuk dine asgje me shume se ne dhe nuk kane ndonje grade me te nalte tek Zoti sesa ne. Ata mund te jene dhe ne fakt jane te gabueshem jane te keqinj genj eshtar zhv ates e qe shume prej tyre nga kjo pozite jane bere edhe milionere.

Eshte e dh ímbshme, qe kushdo qe e kr ítíkon cilindo prej hoxhollareve (edhe te gjithe prijesve fetare, qofte: prift, sheh apo ckado) menjehere fillojne ak uzat líncímet, s harjet, f ye rjet madje edhe ker cen ímet.

Kjo eshte t ot alisht gabim dhe kete e bejne vetem ata qe nuk mendojne me koken e tyre e qe fatk eqesísht jane shume. Ju duke i mbrojtur me cdo kusht dhe duke i shenjteruar prijesit fetar po beni mekat te Zoti sepse po i beni edhe nje shok atij. Pra nese keta hoxhollaret qe ju po i mbroni me cdo kusht dhe po i quani te perkryer e te pagabim e te gjithdijshem kjo po shnderron ata ne me shume se profet pra po i ben dicka si Zoti. E kjo eshte mekat!

Halil Kastrati dhe te gjithe hoxhollaret e tjere e prijesit tjere fetare qofte prift apo sheh a ckado, duhet te krítíkohet, te kontrollohet e ne qofte se eshte nevoja edhe te de nohet. Mos e l inconi kedo qe ve ne pikepyetje per veprímet e cilitdo prijesi fetar sepse secili nga ne mund te dije me shume se ata ani pse nuk e kemi titullin e tyre apo vendin e punes se tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *