A do e votonit Vlora Çitakun per Presidente te Kosoves apo Ganimete Musliun?

Publicisti i njohur, Shkëlzen Maliqi konsideron se roli i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) është i do mosdoshëm në të gjitha proceset që ndodhin në Kosovë.

Ai beson se SHBA-ja mund ta vë në dukje rolin e saj edhe në zgje dhjen e presidentit të ri në Kosovë, por edhe në vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

A do e votonit Vlora Çitakun per Presidente te Kosoves apo Ganimete Musliun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *