Anketa e madhe: Hyn dhe VOTO a jeni për bashkim kombëtar me Shqipërin apo jo

Nga të anketuarit: 88,7% e shqiptarëve të Kosovës e kanë vizituar Shqipërinë, ndërsa vetëm 31,6% e shtetasve të Shqipërisë e kanë vizituar Kosovën.

Vetëm 18% e të anketuarve të pakicës serbe në Kosovë e kanë vizituar Shqipërinë në dy vitet e fundit.– 85% e të anketuarve në Shqipëri thonë se ndihen të sigurt kur vizitojnë Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *