“Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”, Maqedonasi “ofendon“ shqiptarin (Video)

Gjatë ditës së djeshme, në Manastir, një qytetar maqedonas ofe ndon shqiptarin i cili po e filmon gjithë ngjarjen. “Këtu asnjë shqiptarë nuk do të mbesë”, i thotë maqedonasi Albin Serifovit. Të tjerëve ai u thotë të kenë kujdes dhe të mos ndërhyjnë dhe detyron incizuesin të ndalë filmimin mé póshté ndíqní vídeón nga Maqedonasi

Pritet të shihet nëse organet kompetente do të reagojnë kundër gjuhës së urre jtjes që është e dë nueshme sipas Kodit P enal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *