DHIMBJE E MADHE / Kosova mbyllet në këtë orë, dalin masat e reja kufizuese

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se janë duke përgatitur skenarët për masat e nevojshme për festat e fundvitit. /

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, duke folur për gjendjen me pandemi në vendin tonë, ka thënë se në dy javët e fundit, si rezultat i masave të vendosura nga Qeveria, është arritur të ulen rastet aktive për rreth 15%, derisa ka shtuar se do ta monitorojmë situatën dhe mbikëqyrim zbatimin e masa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *