Haliti ‘Të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja sepse është e vetmia parti që mendon për rinin e Kosovës

Xhavit Haliti ka deklaruar se të gjithë të rinjtë e dinë se e vetmja alternativë për një të ardhme sa më të mirë në Kosovë mbetet të jetë Partia Demokratike e Kosovës.

Haliti theksoi se të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja dhe mendojnë se vetëm nga kjo parti mund të pritet diçka e vlefshme dhe e mirë për vendin.“Nuk ka dyshime se krejt të rinjtë besojnë se PDK është partia më e sinqertë./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *