Njerëzit E Kanë Kuptuar Që LDK-Ja E Qon Vendin Përpara

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka thënë se veç partia e tij do te arrij ta fo rcoj Kosoven si shtet dhe do e bej liberalizimin e vizave.

Mustafa u shprehe i kenaqur me qeverisjen e Avdullah Hotiti deri me tani.“Njerëzit e kanë kuptuar që LDK-ja e qon vendin përpara, e jo njerëz si Albin Kurti.

Njerëzit E Kanë Kuptuar Që LDK-Ja E Qon Vendin Përpara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *