Shefqet Krasniqi tha se është haram, hoxha kosovar uron Vitin e Ri

Hoxha kosovar Drilon Gashi ka uruar Vitin e Ri, duke thënë se është i lumtur që po e lëmë pas këtë vit.

Gashi përmes një postimi në Facebook ka shkruar se zemra gëzohet që po e lëmë pas vitin 2020.

“Zemra gëzohet, sytë lotojnë dhe ne jemi të lumtur që po të lëmë o viti 2020. Gëzuar të gjithëve 2021”, ka shkruar hoxha kosovar Drilon Gashi.

Kundër festimit të Vitit të Ri është shprehur hoxha tjetër, Shefqet Krasniqi. Sipas tij, festimi i Vitit të Ri është haram andaj nuk duhet bërë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *