Veliu: Për shkak të Lëvizjes Vetëvendosje nuk i kemi vizat votojeni apet Albinin ?

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu ka dërguar kritika në adresë të subjektit Lëvizja Vetëvendosje pak para zgjedhjeve në qytetin e Podujevës.

Ai u shprehë se për shkak të një anëtari të LVV-së, Kosova nuk ka viza. “Ata nuk ja duan të mirën vendit dhe punojnë vetëm për interesa të tyre.. Ne nuk kemi viza për shkak të anëtarit të LVV-së…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *