Ylli i Shqipërisë përkrah dy yjeve të Milanit, UEFA përcakton 50 futbollistët që do të shkëlqejnë në vitin 2021

Për Marash Kumbullën ka pritshmëri të mëdha në futbollin europian dhe një tjetër vlerësim vjen në ditët e para të 2021. Këtë herë është UEFA e cila përcakton listën me 50 talentet më të mirë që do të kenë vëmendjen kryesore në këtë vit që sapo ka nisur.

Mes shumë emrave të njohur ku përfshihet Maldini dhe Hauge nga Milani, përfshihet edhe Marash Kumbulla. “Futbollisti shqiptar i cili aspiron dhe ka idhull për t’u bërë si Chiellini, shkoi te Roma për t’u bërë menjëherë një lojtar kryesor në këtë skuadër”, shkruhet në përcaktimin e UEFA-s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *