Godet Fatmir Limaj – Ne zgjedhjet e reja un do ti fitoj 51% dhe do ta rrxoj Albinin MENDIMI JUAJ?

Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja.

Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *