Hyn dhe VOTO: Avdullah Hoti duhet të jep dorëheqje, Po ose Jo dhe kush duhet ta zavendëson

Hyn dhe VOTO: Avdullah Hoti duhet të jep dorëheqje, Po ose Jo dhe kush duhet ta zavendëson

me marrëveshje të Uashingtonit, për mendimin, nëse kjo marrëveshje implementohet, e bëm Serbinë gaktorin numë një në Ballkan..

.Kajmaku po i takon këtij shteti shumë pa të drejtë, në vend që të paguaj hipoteken e shtetit gjenociadial edhe për shumë vite të tjera. Kanë dalë me opinion detaje nga kjo marrëveshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *