I gjejnë elektroshok në valigje, në aeroportin “Adem Jashari”

Në aeroportin “Adem Jashari”, në orët e mëngjesit të së dielës, teksa po bëheshin kontrollet e zakonshme të valigjeve, është gjetur dhe konfiskuar një elektroshok.

Policia njofton se në konsultim me prokurorin kujdestar i dyshuari është liruar dhe rasti procedohet në procedurë të rregullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *