Krimi monstruoz i Përparimit/ Zbulohen telefonatat e përgjuara

Në emisionin “Shqipëria Live” u bënë të ditura disa audio përgjime që tregonin bisedat mes autorit të krimit Përparim Tela dhe një prej viktimave të tij pak ditë para vrasjes së dyfishtë.

Biseda mes Përparim Telës dhe viktimës Kristina Bardhit:

Përparimi: Mirëmëngjes, mirë je, të pashë që je zgjuar dhe të mora…

Kristina: Ça do?

Kristina: Çfarë do?

Përparimi: Dua të flas 2 minuta me ty.

Kristina: Absolutisht as edhe një gjë

Përparimi: Dy minuta, jo në shtëpi. Dua të flas me ty, përse nuk pranon, ku të duash afër shtëpisë

Kristina: Nuk dua fare.. fare.

Përparimi: Mirë mirë do që të flasim në messenger?

Kristina: Hape pak messengerin.

Ndërsa kjo është biseda mes djalit të vrasësit dhe djalit të një prej viktimave:

Djali i Përparimit, Kristo: Mos u mërzit o vëllai im, ti mos u mërzit, se unë nuk mërzitem për atë. Mërzitem për nanën dhe për mamin tat.

Djali i Zhanetës, Anxhelo: Ja këtu janë, janë futur në frigorifer, direkt të vdekur të dyja.

Djali i Përparimit, Kristo: Ti e pe të gjithë ngjarjen?

Djali i Zhanetës, Anxhelo: Po që të gjithë. Unë isha aty, mbrapa mamit

Djali i Përparimit, Kristo: Më rafte pika mu o zot.

Gjithashtu u transmetua biseda mes djalit të vrasësit dhe vajzës të njërës prej viktimave:

Vajza: O Zot i madh, ça na gjeti kështu. Mami si është, me kë e lë mamin?

Djali i Përparimit, Kristo: Ka ardh çuni i xhajës.

Vajza: Mos qaj zemër, mos u mërzit. E di si po dridhem më ka rënë dy herë të fikët.

Djali i Përparimit, Kristo: Do marrësh gjak te unë?

Vajza: Asnjëherë në botë, nuk lahet gjaku me gjak, nëse do merret gjak do merret te ai. Atë të mos e lenë gjallë atje në burg./syri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *