Nga dita e Merkure hiqet ora poliicore dhe karanttina dhe kafet punojne deri ora..

Nga dita e Merkure hiqet ora poliicore dhe karanttina dhe kafet punojne deri ora…Sipas te dhenave te fundit tani Erdh si propozim qe ora policore te hiqet se nuk ka me efekt se faza e trete kaloj, dhe tani qe eshte nje ide qe rregullat tani mos te jene edhe shume te ashpraa.

Por kafet dhe restorantet do te punojne deri ora 22:00, keto jane detajet e supozuara nga minsitria, do te shohim perseri ne ditet e ardhshme se cfare do te ndodhe, shkruan ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *