Ramiz Kelmendi: Albini është një pishpirik dhe piun i Sërbis që asnjë shqipëtar i ndershëm nuk e…

Ramiz Kelmendi, ish deputet ka kri.tikuar kryeministrin në detyrë, Albin Kurti rreth importimeve nga Serbia, transmeton Periskopi. ‘’Importuesit më të mëdhenj të Serbisë janë miq të Kurtit. Ai i ka mbështet. Unë i di miqtë dhe financuesit e Kurtit’’, ka thënë ai sonte në Rubikon. ‘’Plazës po i del afati sepse qytetari është mësu. Kurrë mos u tutni nga kesat, napolitiankat e çokollatat, por nga njerëzit që e dëmtojnë Kosovën’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet eksk.luzive!

Ramiz Kelmendi, ish deputet ka kritikuar kryeministrin në detyrë, Albin Kurti rreth importimeve nga Serbia, transmeton Periskopi. ‘’Importuesit më të mëdhenj të Serbisë janë miq të Kurtit. Ai i ka mbështet. Unë i di miqtë dhe financuesit e Kurtit’’, ka thënë ai sonte në Rubikon.

‘’Plazës po i del afati sepse qytetari është mësu. Kurrë mos u tutni nga kesat, napolitiankat e çokollatat, por nga njerëzit që e dëmtojnë Kosovën’/gjithckafresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *