Selmanaj : Po te isha une Kryeminister rrogat ne Kosove do te beheshin 1000 euro

Zëvendëskryeministri i Kosovës Driton Selmanaj, ka zhvilluar një bisedë viturale me shefin e Zyrës së Bashkimit Evropian Tomáš Szunyog dhe ambasadorët e BE-së në Kosovë.

Gjatë këtij takimi u diskutua për ri-organizimin e strukturave të ish-Ministrisë së Integrimit Evropian në kuadër të Zyrës së Kryeministrit.“Zëvendëskryeministri Selmanaj, njoftoi ambasadorët për nënshkrimin e Rregullores Nr. 01/2020 për Organizimin e Brendshëm dhe Sistematizimin e Vendeve të Punës në Zyrën e Kryeministrit (ZKM) nga Kryeministri Avdullah Hoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *