Nese do kandidonte Ganimetja per Kryeminister dhe Albini kend do ta votonit?

Cilin nga keta te dy do e votonit ju?

A mendoni se Albini do te ishte me i suksesshem se Ganimete Musliu?

Nese do kandidonte Ganimetja per Kryeminister dhe Albini kend do ta votonit?

Na tregoni se cilin e votoni!

Cilin nga keta te dy do e votonit ju?

A mendoni se Albini do te ishte me i suksesshem se Ganimete Musliu?

Nese do kandidonte Ganimetja per Kryeminister dhe Albini kend do ta votonit?

Na tregoni se cilin e votoni!/gjithcakfresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *