Ramiz Kelmendi: Veq mish han e rrnon si mbret 30 ditë me 200 Euro në Kosovë , ja qysh…!

Kelmendi: ‘Në Kosovë me 200 euro pagë, kalon si mbret’

Ish deputeti i Partis Demokratike të Kosoves, Ramiz Kelmendi gjate një interviste naten e mbremshme ka folur per jeten ne Kosove.Kelemendi tha se ne Kosove ka punë për ata që duan të punojn, jo te sillen rrugeve te qytetit dhe me 200 euro page ne Kosove e kalon mujin si te ishte mbret./gjithckafresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *