Urime Kosovë! Në këtë datë 99% do te sigurohen vizat ja kush e zbuloi

Përfaqësuesi Special i presidentit amerikan për dialogun Richard Grenell ka folur për iniciativat e fundit të Bashkimit Europian për rikthimin e Kosovës dhe Serbisë në tryezën e dialogut.

Grenell për Express ka thënë se nisma e Europës e ka mbështetjen e plotë të SHBA-së dhe se është i lumtur teksa sheh europianët që po organizojnë Videosamitin e Parisit më 10 korrik dhe takimin e nivelit të lartë në mes të Kosovës dhe Serbisë
Përfaqësuesi Special i presidentit amerikan për dialogun Richard Grenell ka folur për iniciativat e fundit të Bashkimit Europian për rikthimin e Kosovës dhe Serbisë në tryezën e dialogut.

Grenell për Express ka thënë se nisma e Europës e ka mbështetjen e plotë të SHBA-së dhe se është i lumtur teksa sheh europianët që po organizojnë Videosamitin e Parisit më 10 korrik dhe takimin e nivelit të lartë në mes të Kosovës dhe Serbisë/gjitchakfresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *