Shkup: MPB vazhdon me gjobitjen e shkelësve të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme informon se dje (15.09.2021) kanë vazhduar me kontrollet e intensifikuara në trafik.

Nga MPB thonë se gjithsej kanë shqiptuar 231 gjoba në territorin e qytetit të Shkupit, duke përfshirë 66 sanksione për vozitje më të madhe se shpejtësia e lejuar, 13 për vozitje pa patentë shoferi, tetë për vozitje nën ndikimin e alkoolit, gjashtë për teknikisht të dëmtuar dhe të paregjistruar automjeteve.

“19 masa u vendosën për përdorimin e një telefoni celular, nëntë për mos përdorimin e rripit të sigurimit, 13 vepra penale të kryera nga motoçiklistët, shtatë për parakalim të paligjshëm dhe shmangie, 58 për parkim të paligjshëm”.

Veprimet e intensifikuara kontrollet e trafikut vazhdojnë. U bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *